aktiviteter

Aktiviteter og turer

 

Ut på tur - aldri sur. Frisk luft gjør noe med humøret. Nærområdet vårt byr på utrolig mange fine muligheter, og under her finner du noen populære løsninger.

 

 

Aktiviteter

 

De humoristiske leker

 

Teambilding med morsom vri. Her er adrenalin byttet ut med latter og tilgjengelighet. Null risiko og masse humør er det som gjelder.

 

Last ned produktark (PDF) (Mobilt, kan kjøres overalt)

 

 

Vandrequiz

 

Utedørs quiz hvor vi kombinerer en spasertur og sosiale oppgaver. Dette er også en meget populær møtebrekker på kurs, konferanser o.g lignende

 

Last ned produktark (PDF) (Mobilt, kan kjøres overalt)

 

 

 

Turer

 

Strandvandring

 

Vandring langs Jærkysten er en mektig opplevelse. Krydret med taresuppe med någå attåt i det fri, og kanskje en forlengelse på tradisjonsrike Jærgarden er en sikker vinner.

 

Last ned produktark (PDF) (Jærgarden, Brusand)

 

 

Kontraster på Jæren

 

En kontrastfylt og spennende reise i tid, natur og smaker. Rett fra et gammelt gårdshus fra 1700 tallet til Aarbakkes hyperoderne fabrikk. Omvisning på Miljøgartneriet, Europas største garneri. Ekte bondekost på Jæren syspiss. Mulighetene er mange.

 

Last ned produktark (PDF) kommer....

 

 

Konjakksafari

En fantastisk tur i nydelige omgivelser, krydret med overraskelser du aldri så komme. Pitter Olufsen fra Ålgård er en hurragutt og turleder du neppe har møtt maken til. Full av kunnskap, gode historier og ikke minst overraskelser er Pitter et smittende oppkomme av livsglede, og turene med ham kan fort bli et minne for livet.

 

Konjakksafari har lavt alkoholfokus og høy gledesfaktor. Vi kan tilby to varianter - en for oss vanlig dødelige, og en for dem som har lyst til å få kjørt seg litt. Underveis får du servert små doser av både fast og flytende føde og ikke minst mange spennende historier om landskapet du beveger deg i.

 

Bjødnaliå (Mellom Ålgård og Undheim) og Ålgårdsalpene er de mest populære rutene, men du kan også få skreddesydde opplegg på forespørsel. Vil du ha en helt annerledes opplevelse sammen med dine kolleger. Spenn på deg turskoene og bli med Pitter på tur.

 

Konjakksafari egner seg også godt som arrangement før helaften hos en av våre samarbeidspartnere. Kontakt oss for forslag.

 

Last ned produktark (PDF)

 

Fantastisk landskap på Brusand - startpunktet for strandvandringen

Kåre Qualbein høster tare til taresuppa - en spesialitet på strandvandring

My latter og moro i aktivitetsløypa

Konjakksafari med Pitter - en helt unik opplevelse

Konjakksafari egner seg både som enkeltstående opplevelse og som aktivitet i forkant av helaftens arrangement. Vi kan lage varianter som ender hos en av våre samarbeidspartnere, slik at du kan få en opplevelsesrik dag og kveld.